Lähetystyö

Seurakuntamme on omalta osaltaan toteuttamassa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä mennä ja julistaa evankeliumia kaikkeen maailmaan.

Raamatun sana kehottaa siunaamaan Israelia ja toivottamaan rauhaa Jerusalemille. Kerran kuukaudessa seurakunnassamme on Israel-ilta, jossa siihen on hyvä mahdollisuus.

Eero ja Linnea Valtiala toimivat seurakuntamme lähetteinä Unkarissa. He auttavat siellä toisen maailmansodan aikaisen holokaustin kokeneita juutalaisvanhuksia ja heidän jälkeläisiään.

Seurakuntamme tukee tarpeen mukaan myös lähinnä Baltian alueelle tehtäviä avustus- ja kokousmatkoja sekä seurakunnan nuorten tekemiä lyhyitä lähetysmatkoja.

Työskentelemme yhteistyössä FIDA Internationalin kanssa. FIDA on Suomen helluntaiherätyksen yhteinen lähetysjärjestö. www.fida.info

Seurakunnassamme toimii lähetystoimikunta, jonka tehtävänä on innostaa lähetystyöhön ja pitää sitä esillä. Toimikunta on mukana järjestämässä lähetystilaisuuksia sekä pitää yhteyttä lähetteihin ja lähetystyössä mukana oleviin tahoihin.