Viime vuonna 2021 valittiin seurakuntamme pastoriksi Erno Manni. Hänen myötään olemme päässeet tutustumaan myös rouva Sari Manniin. Niinpä lähetin heille muutaman haastattelukysymyksen, jotta pääsisimme hieman paremmin heistä jyvälle. 

Mistä tulemme?

Olemme molemmat kotoisin Saarijärveltä Keski-Suomesta. Tutustuimme toisiimme Saarijärven helluntaiseurakunnan nuortentoiminnassa teetuvalla. 

Tie Vantaalle

Asuimme vuodesta 2005 lähtien Hyvinkäällä, jossa Erno oli töissä. Paikkakunnan helluntaiseurakunnassa Erno toimi nuoriso- ja lapsityön pastorina. Tähän ajanjaksoon liittyi myös lähetyskenttäkausi Kosovossa, josta palasimme Suomeen vuonna 2016. Sittemmin siirryimme Helsingin Siion-seurakuntaan. 

Vuoden 2020 syksyllä Liesikappelin vanhimmiston puheenjohtaja Jarkko Lalu soitti Ernolle ja kertoi, että eräs henkilö oli suositellut meitä Vantaalle pastoripariskunnaksi. Hyvin pian tämän jälkeen koimme vahvasti, että Liesikappeli olisi meille oikea paikka palvella Jumalaa ja seurakuntaa. 

Millaisia olemme?

Sari kuvaa Ernoa hyväksi johtajaksi ja opettajaksi. Hän osaa rohkaista ja kannustaa seurakuntalaisia löytämään oman paikkansa ja kutsumuksensa. Erno on luotettava puoliso sekä hyvä ja huolehtiva isä lapsilleen.

Erno taas kertoo Sarin iloisuudesta, ihmisläheisyydestä ja organisointitaidoista. Sari huomioi hyvin ihmiset ympärillään ja erityisesti myös lapset. Lisäksi Sari laulaa mielellään seurakunnassa.

Unelmaseurakunta?

Ernon ja Sarin unelmaseurakunta viiden vuoden kuluttua olisi paikka, jossa viihtyisivät kaikenikäiset ihmiset. Avoimessa ja vapaassa ilmapiirissä olisi helppo toimia ilman virheiden ja epäonnistumisen pelkoa.

Tervetuloa mukaan!