SOAP Café on kahvila nuorille ja nuorille aikuisille. Kahvilassa on tarjolla ilmaista kahvia ja makeaa syötävää. Illan ohjelmaan kuuluu rentoa yhdessäoloa, musiikkia sekä pelejä. Pidämme välillä myös peli- ja aktiviteetti iltoja.

 

 

Ota ystävä mukaan ja tulkaa tutustumaan! Kahvilaa pidetään Liesikappelilla. Lisää tietoa iltojen sisällöistä ja aikataulu muutokset löydät Instagram tililtämme @soapmyyrmaki.

 

 PERJANTAISIN KLO 19-22

- Sinä Olet Arvokas, Piste.

S.O.A.P eli Sinä olet arvokas, piste kuvastaa nuorten toiminnan ideologiaa. Haluamme tukea sinua löytämään oman paikkasi maailmassa ja seurakunnassa, ja sen miksi juuri sinä olet olemassa. Jumalalle olemme arvokkaita. Hän teki sinut suurta tarkoitusta varten eikä Hän koskaan jätä sinua.

Liesikappelin nuortentoiminnasta vastaa nuorisotiimin jäsenet sekä seurakunnan pastori. Lisää tietoa nuorten toiminnasta löydät Instagramista: @soapmyyrmaki.

Kahvilan lisäksi nuorten toimintaan kuuluu myös SOLU. Solu on pienryhmä, joka kerääntyy viikoittain yhteen. Solussa vaihdetaan kuulumisia, opitaan lisää toisistamme sekä Jumalasta. Solu tulee henkilökohtaista kasvua ja se on oiva paikka kohdata muita uskovia nuoria.